Mancarica de untisor

de Brindusa in Mancaruri de post, 23 Mar 2010 | 13795 vizualizari

 

Untisorul e o planta mai putin cunoscuta, care apare primavara, odata cu urzicile. (vezi poza) Se foloseste in salate, alaturi de leurda si salata verde. De data asta eu am facut o mancarica

 

INGREDIENTE

  • 5 gramajoare untisor
  • 2 cepe mari, tocate
  • 3 catei de usturoi, tocati
  • 2 linguri pasta tomate
  • 3 linguri ulei
  • sare, dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de untisor:

Am spalat bine untisorul. L-am oparit in putina apa, pana s-a inmuiat. L-am scurs si l-am taiat marunt. Ceapa am calit-o in ulei si am fiert-o cu 1/2 pahar apa . Cand s-a fiert ceapa, am adaugat untisorul si usturoiul si am lasat pana s-au fiert. Am adaugat pasta de rosii si am dat 2-3 clocote, sa se lege sosul. Daca sosul scade prea mult, mai aduga putina apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de untisor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Adinuta 1

31.03.2010, 01:01

nici eu nu stiam nimic de untisor dar interesanta reteta

Adinuta 1

31.03.2010, 01:02

raluca, ce mai coci? nu mai poposesti printre noi ca si mie mi-e dor di tiniiii!!

Panacris 1

15.04.2015, 17:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de post cu legume la cuptor